July 27, 2024 +30 210 9010990info@mascus.gr
Νέα - Mascus Ελλάδα
Home / Φροντίδα Εδάφους / Πώς η Mascus μπορεί να βοηθήσει να χρηματοδοτήσει την αγορά ή να βρείτε τη μεταφορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων εδάφους;

Πώς η Mascus μπορεί να βοηθήσει να χρηματοδοτήσει την αγορά ή να βρείτε τη μεταφορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων εδάφους;

0

Αν έχετε βρει μεταχειρισμένα μηχανήματα groundskeeping που σκοπεύετε να αγοράσετε, και ενδιαφέρεστε για τη χρηματοδότηση ή τη μεταφορά, κάντε κλικ στο λογότυπο της εταιρείας παροχής υπηρεσιών η οποία τοποθετείται κάτω από την αγγελία. Συμπληρώστε και υποβάλετε την ηλεκτρονική φόρμα για να λάβετε μια προσφορά υπηρεσιών. Παρακαλώ βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεταφορές και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Πώς να επωφεληθείτε από τις Mascus υπηρεσίες για την αγορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων εδάφους με ασφάλεια;

Ως διεθνής αγορά ηλεκτρονικών, η Mascus είναι το καλύτερο μέρος για να συναντήσετε τους αγοραστές και τους πωλητές μεταχειρισμένων μηχανημάτων εδάφους. Για να αξιοποιήσετε την Mascus, παρακαλούμε να διαβάσετε τις συστάσεις μας, καθώς και τους Γενικούς Όρους και προϋποθέσεις.

Γιατί θα πρέπει να εγγραφείτε αν θέλετε να αγοράσετε μεταχειρισμένα μηχανήματα εδάφους;

Η εγγραφή είναι δωρεάν και οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικά εργαλεία και υπηρεσίες που διευκολύνουν την περιήγηση αγγελίων. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα εδάφους, ως εγγεγραμμένος χρήστης θα είστε σε θέση να στείλετε τις αγγελίες εύκολα, να συγκρίνετε τις τιμές, γρήγορες αγγελιες και πιο ενδιαφέρουσες διαφημίσεις στα αγαπημένα σας, κλπ. εγγραφή σας δίνει πολλές ευκαιρίες και προσθέτουμε συνεχώς νέα χαρακτηριστικά. Παρακαλείστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής εδώ.

 

Επικοινωνια

Δεν είμαστε διαθέσιμοι αυτή την στιγμή. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.