Η Mascus πέρασε την εβδομάδα στην κατασκευαστική έκθεση BAUMA!

0
Η Mascus www.mascus.gr έχει απολαύσει μια πολυάσχολη εβδομάδα στην μεγαλύτερη στον κόσμο, κατασκευαστική έκθεση- BAUMA.

530 000 επισκέπτες από 200 χώρες ήρθαν στο Μόναχο και επισκέφθηκαν την Bauma τον Απρίλιο του 2013, αποκτώντας ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές,η εμπορική έκθεση ήταν εξαιρετικά επιτυχής για όλους τους εκθέτες, μερικοί από αυτούς καταχωρήθηκαν το υψηλότερο ποσό των παραγγελιών παρουσιάζοντας ένα θετικό σημάδι για τη βιομηχανία.

Ως η μεγαλύτερη online αγορά στον κόσμο μεταχειρισμένων κατασκευαστικών μηχανημάτων, η Mascus αποτελούσε μέρος αυτής της απίστευτης εκδήλωσης, μοιράζοντας το σταντ μαζί με την Lectura . Όλη η ομάδα επισκέπτονταν τους πελάτες και τους μελλοντικούς πελάτες , διανέμοντας τα Mascus δώρα στην είσοδο της έκθεσης και κάνοντας το εμπορικό σήμα της Mascus λαμπερό σε όλη την παράσταση.

“Έχουμε προχωρήσει τόσο γρήγορα και φέραμε πολλές online πρωτοποριακές εξελίξεις κατά τους τελευταίους 12 μήνες που πραγματικά θέλαμε να το δείξουμε στον κόσμο,” σχολιάζει ο Mascus CEO Tim Scholte. “Έχουμε ήδη καθιερώσει τον εαυτό μας ως ηγέτες στον κόσμο στην πώληση άλλων κατηγοριών των μηχανημάτων, και θέλαμε οι κατασκευαστικές εταιρείες να μάθουν περισσότερα για το τι μπορούμε να προσφέρουμε», προσθέτει.

Ο συνεργάτης της Mascus στην Έκθεση ήταν η Lectura, μια γερμανική εταιρεία με σημαντική παρουσία στο διαδίκτυο που παρέχει online πρόσβαση σε τεχνικά δεδομένα για πάνω από 70.000 μάρκες και τα μοντέλα σε πάνω από 340 κατηγορίες.

Bauma – η μεγαλύτερη έκθεση κατασκευαστικού εξοπλισμού στον κόσμο

Η Bauma 2013 expo ήταν μια τεράστια επιτυχία, με πάνω από 555.000 τ.μ. του εκθεσιακού χώρου, 3.420 εκθέτες από 57 χώρες και 530.000 επισκέπτες από περισσότερες από 200 χώρες, καθιστώντας την μεγαλύτερη έκθεση αυτού του είδους στον κόσμο. Ενώ κατά κύριο λόγο έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει καλύτερα κατασκευαστικά μηχάνηματα, η expo επίσης καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των άλλων κατηγοριών.

“Η Mascus έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης, παρέχοντας ολοκληρωμένες online πλατφόρμες σε πολλές γλώσσες και καλύπτοντας από την κατασκευή έως τη δασοκομία και τη μεταφορά, σχολιάζει ο Tim Scholte. “Αυτό κάνει μια έκθεση όπως Bauma 2013 εξαιρετικά σημαντική για εμάς, διότι είναι η καταπληκτική ευκαιρία για επίδειξη των δικών μας υπηρεσιών », προσθέτει.

Η Mascus βελτιώνει συνεχώς την παρουσία σε όλο τον κόσμο και τώρα έχει:

  • Περισσότεροι από 4,7 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα
  • 5.500 διαφημιστικές εταιρείες από όλο τον κόσμο
  • 280.000 online διαφημίσεις
  • Μια παρουσία σε 42 χώρες σε όλο τον κόσμο, που καλύπτει 54 τομείς Mascus σε 41 γλώσσες
  • Περισσότερα από 120 νέους αντιπροσώπους που ενώνει κάθε μήνα
  • Πάνω από 70 πωλητές που επικοινωνούν με τους έμπορους σε όλο τον κόσμο

Η εκδήλωση ήταν μια τεράστια επιτυχία, και όλοι συμφώνησαν ότι, παρά τις ακόμα-ψυχρές οικονομικές προβλέψεις, ο κλάδος των κατασκευών έχει πολλά να προσφέρει το 2013. “Υπήρξε μια φανταστικά θετική ατμόσφαιρα σε όλη την έκθεση, και ήταν επίσης, μεγάλη ευκαιρία για μας να γνωρίσουμε από κοντά πολλούς πελάτες, σχολιάζει ο Tim Scholte. Σίγουρα σχεδιάζουμε να λάβουμε μέρος στην επόμενη Bauma expo, και ελπίζουμε ότι θα έχουμε περισσότερα νέα και καινοτόμα προϊόντα για να δείξουμε στους πελάτες μας! », Καταλήγει.

Σχετικά με την Mascus:

Η Mascus – είναι μια online αγορά για τα γεωργικά μηχανήματα, τη δασοκομία, για το χειρισμό υλικού και για το εξοπλισμό φροντίδας εδάφους, για τα κατασκευαστικά και για τα οχήματα μεταφοράς. Οι σειρές προϊόντων περιλαμβάνουν τράκτορες, μεταχειρισμένα φορτηγά, εκσκαφείς, ρυμουλκά, μίνι εκσκαφείς και εκσκαφείς. Η Mascus κάνει την εμπορία μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εξοπλισμού ταχύτερη και πιο αποτελεσματική συλλέγοντας σε ένα μέρος πληροφορίες σχετικά με την προσφορά και τη ζήτηση. Όλοι οι έμποροι, οι παραγωγοί και οι τελικοί χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι να προσφέρουν μεταχειρισμένα μηχανήματα και τον εξοπλισμό τους προς την πώληση στο διαδυκτιο.

Επικοινωνια

Δεν είμαστε διαθέσιμοι αυτή την στιγμή. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.