Πώς να αναζητήσετε μεταχειρισμένο γεωργικό εξοπλισμό;

0

Η αναζήτηση μεταχειρισμένου αγροτικού εξοπλισμού στην Mascus είναι γρήγορη και εύκολη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης η οποία βρίσκεται στη γεωργική σελίδα μηχανημάτων και να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, επιλέγοντας ένα εμπορικό σήμα, το εύρος τιμής, το μοντέλο και τον έμπορο, βάση της τοποθεσίας που σας ταιριάζει καλύτερα. Αν βρείτε τον εξοπλισμό ή μηχανήματα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον πωλητή, στέλνοντας ένα e-mail ή καλώντας. Όλα τα μεταχειρισμένα  γεωργικά μηχανήματα που διαφημίζονται στην ιστοσελίδα Mascus »ανήκουν σε ανεξάρτητους εμπόρους. Εάν επικοινωνήσετε με τους πωλητές, ενημερώστε τους ότι βρήκατε διαφήμισή τους για μεταχειρισμένα γεωργικά μηχανήματα στην Mascus.

Τι πρέπει να κάνω εάν δεν υπάρχουν μεταχειρισμένα  γεωργικά μηχανήματα που ψάχνω;

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το μεταχειρισμένα αγροτικά οχήματα που αναζητάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία δωρεάν αγγελίας. Εάν τοποθετήσετε μια αγγελία, θα ειδοποιηθείτε με e-mail μόλις γίνουν διαθέσιμα στο διαδίκτυο γεωργικά μηχανήματα ή εξοπλισμός που χρειάζεστε και το ερώτημά σας θα αποσταλεί στους αντιπροσώπους που συνεργάζονται με Mascus. Παρακαλώ, κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε μια αγγελία.

Μπορεί  η Mascus να με βοηθήσει με τη χρηματοδότηση και τη μεταφορά;

Η Mascus έχει κάποιους οικονομικούς συνεργάτες που μπορούν να σας βοηθήσουν με την αγορά του μεταχειρισμένου εξοπλισμού γεωργικής εκμετάλλευσης. Παρακαλώ, ενημερώστε μας μέσω της online φόρμας η οποία τοποθετείται κάτω από κάθε διαφήμιση, αν χρειάζεστε χρηματοδοτικές  ή υπηρεσίες μεταφοράς μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων. Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις χρηματοδοτικές και τις μεταφορικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες εδώ.

Πώς η Mascus βοηθά την αγορά και πώληση μεταχειρισμένου αγροτικού εξοπλισμού εύκολα και με ασφάλεια;

Η Mascus βοηθά τους αγοραστές και πωλητές μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων. Παρακαλώ διαβάστε τις προτάσεις μας λόγω αναγνώρισης Mascus υπηρεσιών με ασφάλεια και ευκολία.

Επικοινωνια

Δεν είμαστε διαθέσιμοι αυτή την στιγμή. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.